Registrera ny licensnyckel

Det finns två sätt att registrera ny licensnyckel.

Har programmet börjat varna för att den är på väg att gå ut vid uppstart, så kan man göra det direkt i detta fönster. Knappa in nyckel och tryck på ’Aktivera nu’.

Är EuroShop igång så går man till ’Arkiv – Licens’, då får man upp samma fönster kommer upp vid start (om licens är på väg att gå ut).

Knappa in licensnyckel och tryck på ’Aktivera nu’

Har man flera arbetsplatser med EuroShop, så behöver EuroShop startas om på dessa för att den nya nyckeln ska ta effekt där.