Reindex

Reindex uppdaterar och går igenom databasen. Programmet kan även korrigera vissa fel.

Reindex är ett separat program och kan endast köras om EuroShop är stängt på alla arbetsplatser.

Det är rekommenderat att låta Reindex göra en backup av databas innan det startas, annars går det att avaktivera detta.

Är EuroShop igång på någon annan arbetsplats, så kommer meddelande om detta när ni trycker på ’Starta’, klicka ’OK’, stäng EuroShop denna/dessa och tryck ’Starta’ igen.

Nu går Reindex igenom databasen och uppdaterar/korrigerar. När den är klar kommer meddelande med vilken databasversion det är och knapp med ’OK’. Tryck på ’OK’, så stängs Reindex och ni kan starta EuroShop igen.