Dagensförsäljning

En enkel och snabb information om vad som är sålt ett visst eller mellan vissa datum är Dagens försäljning. Detta finns under ’Försäljning – Dagsavslut – Dagens försäljning’. Välj vilket eller mellan vilka datum som ni vill se (dagens datum är alltid förvalt) och tryck OK.

Informationen är uppdelad i två flikar, per varugrupp och per artikel.

Båda flikarna går att skriva ut och/eller exportera. Export är till text eller Excel.